Va aflati pe site-ul www.MLS.ro, portalul serviciului MLS - powered by Flexmls, operat in Romania de MLS Servicii Imobiliare SRL

Utilizatorii au acces gratuit la site-ul www.mls.ro. Dupa caz, logarea cu user si parola permite accesul la facilitati suplimentare pentru fiecare serviciu si la continut customizat.

Sistemul de lucru MLS este reglementat de APAIR - Asociatia Romana a Agentiilor Imobiliare, in baza parteneriatului semnat cu operatorul MLS Servicii Imobiliare SRL (Operatorul)

Termeni

Comision 0%: Operatorul nu percepe niciun comision de la cumparatorii potentiali, avand o relatie contractuala doar cu Participantii la MLS (Agentii/Agentiile imobiliare ce publica listingurile in sistem)

Conditii

Excluderea raspunderii

Toata informatia prezentata pe site-ul www.mls.ro este furnizata fara niciun fel de garantie, expresa sau sugerata, potrivire pentru un scop anume. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective.

Operatorul si APAIR nu vor fi raspunzatori in vreun fel pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire corecta a informatiei prezentate pe site si pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de neplaceri.

Operatorul si APAIR isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de utilizare fara o notificare prealabila. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii.

Informatia prezentata pe acest site are scop pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Operator si APAIR

www.mls.ro poate contine anumite legaturi catre pagini de Internet ale unor terte parti. Prin accesarea legaturilor catre alte site-uri va asumati raspunderea de a respecta termenii si conditiile ce guverneaza site-urile respective.

Prin acceptarea acestor termeni si conditii acceptati implicit faptul ca www.mls.ro nu poate controla, in nici o masura, continutul tertelor site-uri.

Prin urmare, www.mls.ro nu isi asuma nici o responsabilitate fata de vizitatori cu privire la informatiile de orice natura continute pe respectivele site-uri.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este realizata pentru singurul motiv de a veni în ajutorul vizitatorului site-ului si nu implica sprijinirea de catre noi a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri si nici vreo asociere cu operatorii lor. Vizitatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

Proprietatea intelectuala

Intregul continut al site-ului www.mls.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea MLS Servicii Imobiliare si a colaboratorilor sai, drepturile de proprietate intelectuala fiind protejate de lege.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa.

www.mls.ro include sectiuni care cuprind continut in format text, foto, audio sau video care pot fi reproduse sau copiate doar cu acceptul administratorului site-ului.

In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun.

Data ultimei modificari: 24 noiembrie 2020.