Cauți ușor și precis pe PC și mobil. Găsești rapid tot ce ai nevoie și nimic în plus

Te poți folosi de cele mai multe criterii de căutare pentru cele mai precise rezultate. Găsești după adresă, localizare pe hartă, suprafețe, tip de proprietate, caracteristici tehnice etc. Salvezi diferite căutări și vizualizezi schimbările de piață în timp real. Creezi colecții cu proprietățile cele mai potrivite pentru listare și pentru cumpărători. Foaia cu ultimele schimbari scanează piața pentru tine, pentru a nu pierde nimic important.

Verificăm noi pentru tine. Suni doar la țintă. Ai de două ori mai mult timp pentru vânzări.

Vorbim noi înainte cu vânzătorii, așa că tu nu trebuie să o mai faci, decât dacă te interesează respectiva proprietate. Obținem adresa completă, localizăm corect pe hartă, cerem fotografii suplimentare și schițe. Adăugăm informații clare despre suprafețe, camere, compartimentare, an constructie, îmbunătățiri etc. În loc să pierzi timpul verificând anunțuri, te poți concentra pe proprietățile potrivite.

Adresă și localizare

Peste 90% din proprietățile din Flexmls au adresă completă și sunt corect localizate pe hartă. Faci traseul de vizionare, iar aplicația mobilă oferă indicații de navigare atât pentru tine cât și pentru clienții tăi. Se poate mai simplu de atât?

Istoric de piață

Te interesează de când e pe piață o proprietate? La cât a ieșit pe piață și de câte ori s-a schimbat prețul? Care a fost prețul de vânzare? Ce alte schimbări s-au produs de la listare? Pe toate le găsești pe fișa proprietății.

Informații și detalii proprietate

Poți căuta după toate criteriile din fișa proprietății: număr și tipuri de camere, toate tipurile de suprafețe, balcoane, garaj sau parcare, etaj, an construcție, compartimentare, încălzire, răcire, energie, vedere, mobilier.

Instrumente puternice

Proprietăți unice localizate pe hartă, căutare după adresă, criterii complexe de filtrare, sistem de monitorizare facilă a noutăților și modificărilor, căutare în jurul locației pe mobil, colecții de proprietăți cu opțiuni de ordonare și indicații de navigare… adică mai repede, mai bine,mai inteligent!

Rezultate excelente

O mai bună cunoaștere a pieței, soluții mai bune și mai rapide pentru clienții tăi, sfaturi mai bune pentru aceștia. În concluzie: încredere din partea clienților, prestigiu în piață, mai multe contracte exclusive, mai multe tranzacții, mai multă satisfacție profesională.