MLS.ro înseamnă experiență pe piața imobiliară internațională și locală.

MLS.ro este un Serviciu MLS operat din punct de vedere tehnic și comercial de furnizorul Flexmls România și reglementat prin Comitete MLS locale.

Misiunea MLS.ro este să le ofere profesioniștilor imobiliari, agenți și evaluatori, o modalitate de a își face meseria foarte bine și de a oferi servicii valoroase la fiecare pas din activitatea lor. Ca manager de agenție imobiliară, sistemul de reprezentare exclusivă este ceea ce îți dorești pentru afacerea ta, iar noi îți oferim o aplicație care cuprinde toate instrumentele și informațiile de care ai nevoie. Dacă lucrezi deja în reprezentare, MLS.ro este exact ce îți trebuie și chiar mai mult decât credeai că e posibil. Dacă ești la început pe noul drum, MLS.ro este puntea cea mai sigură către noul model de afacere. Iar dacă ești evaluator și vrei să te diferențiezi în fața clienților și să fii sigur de rezultatele tale, MLS.ro este instrumentul complet pentru a genera rapoarte de încredere și de calitate.

Flexmls în lume

317.000 Total utilizatori

Produsul Flexmls este creat și furnizat de FBS Data Systems din North Dakota, SUA. În cei peste 30 de ani de existență, compania a evoluat în paralel cu industria imobiliară americană, trecând prin toate fazele tehnologice ale produselor de tip MLS (Serviciu de Listare Multiplă) pentru agenți imobiliari și evaluatori: de la carți MLS cu listările oferite spre cooperare, la aplicații desktop, Flexmls Web și pâna la aplicațiile mobile de astăzi, pentru iOS și Android. Un asemenea istoric de piață și faptul că Flexmls deservește astăzi peste 317.000 de utilizatori spune totul despre credibilitatea și utilitatea produsului în rândul agenților imobiliari și evaluatorilor. Ca misiune, echipa FBS își concentrează toată energia pentru a își ajuta clienții să aibă succes în afacerea lor și să fie întotdeauna pregătiți pentru viitor.

MLS.ro (powered by Flexmls) în România

Sistemul Flexmls a fost lansat în România în 2007 ca un serviciu de colaborare între agențiile imobiliare și de listare a proprietăților cu reprezentare exclusivă.
Încă din 2009 Flexmls România a lucrat în strânsă colaborare cu comunitatea agenților imobiliari, asumându-și permanent rolul de educare și reglementare, cu obiectivul construirii unei piețe imobiliare transparente, în interesul profesioniștilor imobiliari, al clienților și publicului în general. În urma testării pe piața locală și a feedbackului primit de la utilizatori, în 2011 a fost adăugat serviciul de bază de date FSBO, cu scopul de a utiliza toate funcționalitățile Flexmls, inclusiv: prospectarea inteligentă, analiza comparativă de piață, statisticile, portalul pentru cumpărători. Prima bază de date completă a fost lansată în 2011 în Constanța, apoi București-Ilfov în 2012, iar astăzi serviciul acoperă 6 regiuni de dezvoltare: București, Brașov, Cluj, Constanța, Timișoara, Pitești, în curând Iași.

În cei 15 ani de experiență în România, Flexmls România (astăzi MLS.ro) a devenit o parte integrantă a pieței imobiliare și o unealtă indispensabilă pentru serviciile de reprezentare exclusivă și evaluare imobiliară profesionistă.