Suntem aici pentru a îți face afacerea să decoleze

Flexmls a început ca un sistem pentru cooperare între agenții. Am adăugat la sistem cea mai bună bază de date din piață. Am continuat prin adăugarea celei mai bune interfețe pentru promovarea proprietăților direct către cumpărători prin Facebook și orice rețea de socializare, dar și prin flyere tipărite. Am ținut cont de explozia Internetului mobil și de aceea promovarea o facem printr-o interfață adaptată tuturor dispozitivelor. Mai mult, oferim aplicații dedicate de iOs și Android atât pentru tine cât și pentru clienții tăi. Oferim un server de export personalizat prin care proprietățile din Flexmls, listinguri exclusive sau FSBO, pot fi publicate selectiv pe site-ul tău. Știind cât de costisitoare e promovarea pe portalurile imobiliare, am lansat acest serviciu prin care site-ul agenției tale poate concura cu orice portal. Ce mai urmează? Orice îți va fi necesar pentru a fi cel mai bun!

De ce cu Flexmls ești cel mai bun?

Export proprietăți pe site-ul propriu al agenției

Exportul permite filtrarea după zonă, tip de proprietate sau orice alt criteriu de căutare. Cu serviciul de export toate listările active din Flexmls pot fi publicate în timp real pe site-ul tău. Cu excepția adresei și a datelor de contact ale proprietarilor, toate datele vor fi preluate din Flexmls pe site-ul tău, inclusiv hartă, fotografii, video, tur virtual. Site-ul tău devine super atractiv deoarece conține toate proprietățile din piață, iar listingurile tale vor fi întotdeauna primele în listă și evidențiate pe prima pagină. În sfârșit site-ul tău poate concura de la egal la egal cu portalurile imobiliare!

Export listinguri pe site-ul tău

Poți publica pe site-ul tău atât propriile listinguri cât și pe cele ale celorlalte agenții membre Flexmls, astfel încât vei putea vinde cu ajutorul site-ului zeci și sute de listinguri exclusive. Și proprietățile de pe site-ul tău vor fi actualizate direct din Flexmls.

Promovare listing către agențiile colaboratoare

Ai zeci de agenții membre Flexmls care văd zilnic proprietatea ta în sistem, la fel ca și tine, dar Flexmls te ajută să îți promovezi listingurile foarte ușor și către celelalte sute sau mii de agenții din piață:
- imporți în sistem lista tuturor agenților din piață cu care vrei să colaborezi
- îi abonezi în Flexmls și primesc automat toate listingurile tale
- primești rapoarte privind activitatea lor

Facebook și alte rețele sociale

Flexmls are o funcționalitate specială pentru distribuirea listingurilor pe rețelele sociale. Listingurile distribuite sunt prezentate atractiv, cu detalii, fotografii, hartă și documente iar interfața răspunde perfect la dimensiunea ecranului, pe PC, tabletă și mobil.

Materiale de marketing

Utilizezi tiparele standard sau îți creezi ușor propriile tipare de flyere personalizate cu logo-ul agenției și fotografia ta, cu design atractiv și cu orice informații din fișa proprietății, inclusiv fotografii și hartă. Nu ai nevoie de nicio altă aplicație de design pentru materialele de marketing, Flexmls are un modul integrat.