Lucrezi de pe orice dispozitiv. La fel și clienții tăi.

Ai acces complet la aplicație și ești în permanență conectat cu clienții tăi pe PC, tabletă și mobil. Dai share, recomanzi, vorbești cu ei despre proprietățile preferate. Nici ei nu sunt legați de calculator, au propria aplicație mobilă. Totul ar trebui să fie atât de ușor.

Share listing

Share de pe mobil/PC și cumpărătorul primește detalii, hartă, fotografii, documente. Trimiți pe email, WhatsApp, Messenger, SMS… alegerea ta.

Abonare cumpărători

Clienții tăi sunt informați despre proprietățile noi, schimbările de preț, invitațiile la open house pe email sau prin notificări din aplicația mobilă.

Portal Web Client

Clientul vede pe portalul său tot ce îi trimiți: căutări, proprietăți recomandate, noutăți. Își poate salva favoritele și te poate consulta despre orice listare.

Portal Mobil Client

Ce face portalul mobil al clientului? Este exact ce te aștepți: toate facilitățile portalului de client într-o aplicație mobilă pentru Android și iOs.

Interfață prietenoasă pentru client

Comunicare excelentă

Informarea promptă a cumpărătorilor privind noutățile și schimbările proprietăților potrivite. Educarea vânzătorilor privind prețurile din zonă și evoluția pieței. Interfață de client intuitivă pe toate dispozitivele, sistem facil de discuție pe proprietăți. Mai repede, mai bine, mai inteligent.

Rezultate excelente

Economie de timp și resurse, mai multă transparență, mai puțin stres, decizii mai rapide și mai avantajoase din partea vânzătorilor și cumpărătorilor. În concluzie: o relație mai bună cu clienții, mai multă încredere, mai multe tranzacții, mai multă satisfacție profesională.