Agent imobiliar sau evaluator? Statisticile Flexmls te poziționează ca expert imobiliar

  • Ai toate datele pentru tranzacțiile rezidențiale și terenuri, stocate din 2012 până astăzi: active, vândute, precontracte, anulate, expirate, retrase temporar.
  • Ai cele mai bune informații imobiliare, verificate telefonic, cu adresă, localizate pe hartă, cu detalii complete, prețuri de listare și tranzacționare, fotografii, documente, istoric.
  • Ai instrumentele pentru a realiza rapoarte de piață utile și convingătoare pentru tine și clienții tăi. Le poți tipări, exporta în Excel și PDF, trimite prin email clienților.
  • Ai multiple tipuri de statistici pe care le poți genera în câteva secunde în funcție de nevoile tale. Simple, dar puternice!
  • Ai suport pentru a-ți fi și mai simplu să alegi și să utilizezi statisticile potrivite.

Producția mea

Trecutul e cel mai bun profet al viitorului. În sfârșit ai imaginea de ansamblu asupra afacerii tale!
Vezi situația vânzărilor și listărilor pe anul în curs și evoluția la zi, astfel încât să-ți planifici afacerea în viitor.

Sumarul Pieței

Radiografia pieței pe zona aleasă. Ai grafice și tabele pentru toți indicatorii importanți ai pieței.
Ai toate informațiile din zonă într-un raport centralizat pe 12 luni, pentru a completa și susține CMA-ul sau evaluarea realizată.

Piața mea

Urmărești tendințele pe segmentul tău de piață. Vezi medii de prețuri, tranzacții, stocuri.
Generezi statistici personalizate pentru exact proprietățile și zonele de care te ocupi. Poți previziona evoluția pieței în mod specific.

Statisticile căutării

Generezi statistici direct din căutare. Compari pe loc proprietatea subiect cu celealalte.
Te orientezi rapid asupra nivelurilor de preț pentru proprietățile căutate. Oferi ușor sfaturi utile și câștigi încrederea clienților.

Statisticile Flexmls detaliate

Producția mea

Cum stai până acum anul acesta față de anul trecut: Câte proprietăți ai listat? Câte ai vândut? Dintre acestea, câte singur și câte în cooperare? Ce preț mediu ai avut? În câte zile le-ai vândut? Care a fost marja de negociere? Procentual, cu cât ți-au crescut listările și vânzările? Ce procent din listingurile tale ai vândut? Ce cotă ai din activitatea agenției? Dar din piață? Dacă ești agent, vezi propriile rezultate. Dacă ești manager, ai imaginea de ansamblu pentru intreaga firmă.

Sumarul Pieței

Cum a evoluat piața în zona selectată, în cele 12 luni analizate: Câte listări active, vândute, precontracte au fost? Care au fost prețurile medii? Cum a evoluat viteza de rotație a stocurilor de proprietăți? Care au fost marjele de negociere? Câte zile au stat pe piață proprietățile? Care sunt cifrele pe listare și vânzare, detaliate pe diferite intervale de preț? În concluzie, cu cât a crescut sau scăzut piața luna aceasta față de aceeași lună din anul trecut? Dar anul acesta per total față de anul trecut?

Piața mea

Exact pe criteriile de căutare configurate și zona selectată pe hartă, care a fost evoluția de la lună la lună pe perioada aleasă: Cum au evoluat stocurile active pe piață în lună? Câte au fost nou intrate, câte vândute, deci care a fost viteza de rotație?  Câte zile au stat pe piață proprietățile? Ce volum de listări și vânzări s-au înregistrat? Ce prețuri medii? Ce tendințe de schimbare a prețurilor au avut vânzătorii? Ai 5 grafice și tabele personalizate pentru prezentare către clienți.

Statisticile căutării

Ce sfaturi poți să îi oferi clientului tău, imediat ce ai făcut o căutare în Flexmls conform cerințelor lui: Ce prețuri medii, minime și maxime de listare și vânzare au rezultatele căutării? Care sunt prețurile medii pe metru pătrat? Cât sunt schimbările medii de prețuri? Cum se împart proprietățile comparabile după numărul de zile pe piață? Dar după suprafață? Care e în medie reducerea de preț de la listare la vânzare? Dar marja de negociere față de ultimul preț afișat înaintea vânzării?