+1000 AGENȚI CE PRACTICĂ REPREZENTAREA EXCLUSIVĂ

În cadrul emisiunii ZAI LA O CAFEA dedicată lansării sistemului MLS.ro, David Grigorescu și Sorin Udrea au evidențiat faptul că evoluția conceptului de MLS a fost în strânsă dependență de evoluția reprezentării exclusive.

În 2006 era un singur coleg care a avut această viziune a reprezentării exclusive, în 2010 eram câțiva, în 2012 eram câteva zeci, în 2015 am devenit cateva sute si acum ne apropiem de 1000.

DAVID GRIGORESCU

Tot mai mulți agenti imobiliari promovează Reprezentarea exclusivă, ca fiind modul cel mai sănătos de lucru, atât pentru agenți, cât și pentru clienții pe care îi deservesc. Acest mod de lucru a devenit un ideal al unei bresle și nu o practică izolată.

În toți acești ani, FlexMLS și APAIR au parcurs o primă etapă importantă în evoluția MLS și anume aceea a promovării Reprezentarii exclusive. FlexMLS a realizat asta prin oferirea celui mai puternic instrument de lucru, incluzând aici și datele culese de peste 10 ani; iar APAIR s-a focusat în special pe educația agenților orientată spre codul etic și Reprezentare.

Din acest moment, odată cu lansare MLS.ro, ambele entități se vor axa și mai mult pe dezvoltarea sistemului MLS în Romania, printr-un efort comun și organizat.

În acest context, MLS.ro este reglementat de APAIR, iar întregul sistem de reglementare este conform NAR.