Gizo Ujarmeli - Ambasador NAR pentru România, Moldova și Georgia, a fost unul dintre oaspeții de seamă ai APAIR și a evidențiat importanța Reprezentării exclusive și MLS.

“Piatra de temelie a industriei imobiliare este formată din Reprezentarea Exclusivă împreună cu MLS-ul care are ca fundament reprezentarea exclusivă a clientului. Suntem foarte norocoși că Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR) are MLS-ul implementat în piața imobiliară din România. Serviciul de Listare Multipla (MLS) este o bază de date crucială pentru întreaga industrie imobiliară, pentru fiecare agent imobiliar și este un mare ajutor pentru a realiza cât mai multe tranzacții imobiliare. Cooperarea între agenți este posibilă doar cu sistem de cooperare foarte solid, numit MLS.”

Porți deschise APAIR (2021)

În cadrul Porți deschise APAIR (2021) au mai participat Alina Aeby (NAR- Coordonator Global pentru Europa de Est, Orientul Mijlociu și Africa), Zola Szerencses (NAR-Global Business Aliance member; trainer internațional acreditat) și Dan Negulescu (Membru Fondator APAIR și Ambasador Global NAR).

Eveniment organizat de APAIR adresat tuturor REALTORILOR®️ și agenților imobiliari din România.